Even voorstellen:

Harry More. Feest. Ten. Top.

De energieke stuiterbal uit Nijverdal voelt zich als een Flügel in een biertje voor een klein publiek maar ook als de feesttent afgeladen vol staat… breekt hij m af en laat elke plek beven op haar grondvesten. Een feestbeest pur sang met een tandje harder als het kan.

Allround super sterk en origineel, gaat niet zijn eigen weg maar voelt aan en luistert wat de mensen willen horen. “They want MORE”

Harry More is een van de meest geboekte feest DJ’s van Nederland. In een ongekend snel dans-, zing- en drinkbaar tempo vliegen de hits van de laatste 50 jaar om je oren!

Van kroeg, bar, discotheek, feestent of festival. Harry More laat overal een complete chaos achter. Hopelijk zijn de fusten niet aan te slepen en gaat de wijn per doos over de bar.
Geheid komen we om in ondenkbare herinneringen die de lege flessen hebben achter gelaten. Poezen die zelfs katers hebben. En het wordt als maar feester en feester. We zien door de confetti de snippers niet meer en opblaasdieren vliegen door de tent. Voor de koning van het feest is niets te gek. Hij neemt je mee in alle muziekgenres die ons land rijk is. Alles kan. Alles mag.

WE WANT MORE.